AVANTIER

Bun venit în viitorul mobilității urbane, unde tehnologia se întâlnește cu designul elegant și ecologia. AVANTIER este soluția electrică concepută special pentru orașele mici, oferind o autonomie de 180 de kilometri, astfel încât să poți explora tot ce oferă orașul tău, fără a te îngrijora de reîncărcare.

Cu un design modern și un profil urban atrăgător, AVANTIER se potrivește perfect în peisajul orașului tău. Cu o accelerație lină, te vei bucura de o experiență de condus excepțională în traficul aglomerat. Motorul electric silentios îți oferă o experiență de condus liniștită și relaxantă.

Cu zero emisii de CO2, Cenntro AVANTIER contribuie la protejarea mediului înconjurător. Alege o mașină electrică care face diferența în lupta împotriva schimbărilor climatice!

Informații Generale

- Dimensiune vehicul L×L×H (mm): 2980 x 1490 x 1637;

- Ampatament (mm): 1960;

- Greutate proprie (kg): 724;

- Garda minimă la sol (mm): 120;

- Nr. locuri (persoane): 2.

Performanță

- Viteză maximă (km/h): 90;

- Autonomie baterie WLTP (km urban și extra urban): 182*;

- Putere nominală/maximă (kw): 20;

- Cuplu nominal/maxim (N.m): 85;

- Voltaj încărcare: 220V;

Sistem de baterii:

- Tip baterie: LFP;

Timp de încărcare:

- Timp încărcare: 8h.

Prezentare Video

* Autonomia reală este condiționată de stilul individual de conducere, de condițiile de trafic, starea carosabilului, de temperatura exterioară, de utilizarea instalației de climatizare / încălzire și altele.

cenntro-avantier-23

We Develop & Create a Better Future

CENNTRO este un competitor mondial în industria vehiculelor electrice, având origini atât în Statele Unite ale Americii, cât și în inima inovației tehnologice, Germania. Având o reputație globală solidă, suntem mândri să aducem revoluția electrică în România și în întreaga Europă!

Sustainability
100%
Quality products
100%
Programul Rabla PLUS 2023

 Profită acum de beneficiile programului nerambursabil Rabla PLUS și cumpără prima ta mașină electrică sau plug-in hybrid!

 În cadrul Programului Rabla PLUS, solicitantul beneficiază de ecotichet la achiziţionarea unui autovehicul nou în schimbul predării spre casare a cel puţin unui autovehicul uzat. Se pot preda spre casare maximum două autovehicule uzate.

 Acum, poți cumpăra prima mașină electrică 100% cu până la 57.000 lei mai ieftin!

vezi detalii×