1) LOGISTAR 260

Cu o lungime de 5,5 metri, o lățime de 1,85 metri și o înălțime de 2 metri, LOGISTAR 260  oferă o capacitate de încărcare de 7,5 m3, două uși laterale de încărcare și uși spate convenabile, cu o deschidere de încărcare de până la 270°.

1 km
Autonomie WLTP
1 kWh
Capacitatea Bateriei

Împreună cu o sarcină utilă de aproximativ 1.280 kilograme și autonomie de până la 270 de kilometri, LOGISTAR 260 este destinat unei game largi de activități (inclusiv pentru comerț calificat, servicii de curierat, expres și coletărie, soluții logistice rapide și managementul facilității).

2) LOGISTAR 200 (Van, Cargo, Pick-up)

LOGISTAR 200 este o utilitară comercială electrică multifuncțională, ușoară, care poate fi utilizată în trei versiuni: Van, Pick-up, Cargo.

Având o sarcină utilă de 1 000 kg și un spațiu de marfă de 4,7 m3, este ideală pentru transportul de mărfuri ușoare în zonele urbane. 

1 km
Autonomie WLTP
1 kWh
Capacitatea Bateriei

Toate versiunile de Logistar 200 adoptă același iChassis CENNTRO și cabină față (cockpit).

3) LOGISTAR 100

LOGISTAR 100 este o utilitară comercială electrică ușoară, versatilă și ușor de manevrat în zonele urbane.

Este compactă, dar concepută pentru a oferi cel mai bun spațiu de încărcare din clasa sa, cu mai multe puncte de intrare în partea laterală și în spatele utilitarei. 

1 km
Autonomie WLTP
1 kWh
Capacitatea Bateriei

Putere verde în dimensiuni compacte! Experimentează viitorul cu această utilitară electrică!

cenntro-logistar-100-1

4) AVANTIER

AVANTIER este soluția electrică concepută special pentru orașele mici, oferind o autonomie impresionantă de 180 de kilometri, astfel încât să poți explora tot ceea ce orașul tău oferă, fără a te îngrijora de reîncărcare.

1 km
Autonomie WLTP
1 kWh
Capacitatea Bateriei

Bun venit în viitorul mobilității urbane, unde tehnologia se întâlnește cu designul elegant și ecologia!

ZERO emisii, ZERO compromisuri!

cenntro-avantier-17

5) TEEMAK

TEEMAK este un SUV puternic, 100% electric, cu un design extrovertit.

Cu aspectul său uriaș, Teemak arată unde se simte acasă – în afara drumurilor principale, pe poteci și pante mai mult sau mai puțin pavate.

1 km
Autonomie WLTP
1 kWh
Capacitatea Bateriei

Putere verde in dimensiuni compacte: Experimentează viitorul cu noul model utilitar electric!

cenntro-teemak-3

We Develop & Create a Better Future

CENNTRO este un competitor mondial în industria vehiculelor electrice, având origini atât în Statele Unite ale Americii, cât și în inima inovației tehnologice, Germania. Având o reputație globală solidă, suntem mândri să aducem revoluția electrică în România și în întreaga Europă!

Sustainability
100%
n
Quality products
100%
n
Programul Rabla PLUS 2023

Profită acum de beneficiile programului nerambursabil Rabla PLUS și cumpără prima ta mașină electrică sau plug-in hybrid!

 În cadrul Programului Rabla PLUS, solicitantul beneficiază de ecotichet la achiziţionarea unui autovehicul nou în schimbul predării spre casare a cel puţin unui autovehicul uzat. Se pot preda spre casare maximum două autovehicule uzate.

 Acum, poți cumpăra prima mașină electrică 100% cu până la 57.000 lei mai ieftin!

vezi detalii×