CENNTRO: E-mobilitate în România!

CENNTRO este un competitor mondial în industria vehiculelor electrice, având origini atât în Statele Unite ale Americii, cât și în inima inovației tehnologice, Germania. Cu o reputație globală solidă, suntem mândri să aducem revoluția electrică în România și în întreaga Europă.

1. Utilitarele Electrice CENNTRO redefinesc transportul de marfă și logistica urbană cu gama noastră de utilitare electrice. Performanțele superioare, costurile reduse de exploatare și impactul minim asupra mediului fac din utilitarele noastre partenerii ideali pentru afacerea dumneavoastră.

2. AVANTIERMobilitate Urbană Sustenabilă: Avantier este răspunsul nostru pentru orașele aglomerate. Acest model compact este proiectat pentru a vă oferi libertatea de a naviga cu ușurință prin traficul urban, fără emisii poluante. Este timpul să experimentați orașele fără zgomot și fără noxe!

3. TEEMAKExplorare fără limite: Dacă sunteți un aventurier în căutarea unor experiențe off-road inedite, atunci TEEMAK este alegerea perfectă. Cu capacitatea sa de a traversa terenuri dificile, acest model vă va purta în aventuri memorabile, în timp ce protejăm și conservăm natura înconjurătoare.

Produsele și serviciile CENNTRO sunt prezente pe multiple continente, oferind clienților noștri acces la technologii de vârf și la expertiză de calitate superioară. CENNTRO contribuie la construirea unui viitor mai curat și mai durabil. 

Vă invităm să explorați gama noastră de produse și să descoperiți cum  EV DRIVE EASTERN EUROPE și rețeaua sa de Dealeri Autorizați CENNTRO vă poate ajuta și optimiza afacerea!

Contactați-ne pentru mai multe informații și/ sau pentru a programa un test drive!

We Develop & Create a Better Future

CENNTRO este un competitor mondial în industria vehiculelor electrice, având origini atât în Statele Unite ale Americii, cât și în inima inovației tehnologice, Germania. Având o reputație globală solidă, suntem mândri să aducem revoluția electrică în România și în întreaga Europă!

Sustainability

100%
Quality products

100%
Programul Rabla PLUS 2023

Profită acum de beneficiile programului nerambursabil Rabla PLUS și cumpără prima ta mașină electrică sau plug-in hybrid!

 În cadrul Programului Rabla PLUS, solicitantul beneficiază de ecotichet la achiziţionarea unui autovehicul nou în schimbul predării spre casare a cel puţin unui autovehicul uzat. Se pot preda spre casare maximum două autovehicule uzate.

 Acum, poți cumpăra prima mașină electrică 100% cu până la 57.000 lei mai ieftin!

vezi detalii×