Bucharest Food Summit – 11 aprilie 2024
Energia verde, mobilitatea și sustenabilitatea în miezul ediției a VII-a, 9-11 octombrie 2024. CNCD Auto Invest / Cenntro România revoluționează logistica cu auto-utilitare electrice performante. Cu o gamă variată de vehicule electrice, CNCD Auto te ajută să îți modernizezi flota și să adopți soluții de transport ecologice și eficiente.

Sustenabilitatea generează obligații dar și perspective de profit uriaș.

Alături de Mirdatod Ibăneşti, Artesana, Torockoi - De Colțești, Lactate Bradet, Safety Approach descoperim împreuna contracte noi și cu:SolaX Power România aduce soluții integrate de producție și stocare a energiei verzi, atât pentru sectorul comercial, cât și pentru cel rezidențial. De la panouri solare la baterii de stocare, SOLAX îți oferă tehnologia necesară pentru a-ți optimiza consumul energetic și a reduce amprenta de carbon.

CNCD Auto Invest / Cenntro România revoluționează logistica cu auto-utilitare electrice performante. Cu o gamă variată de vehicule electrice, CNCD Auto te ajută să îți modernizezi flota și să adopți soluții de transport ecologice și eficiente.

Neste Automotive, puternic reprezentant al mărcii Ford, intră puternic pe piață electricelor. 2024 a venit cu noi modele pregătite să se bată în preț si calitate cu Europa și Asia.

Peste 100 de companii reprezentative pentru business-ul din România, vin alături de noi la nivel de vârf.

Locurile se topesc văzând cu ochii, la fel și bonusul de vara.

Academia de Științe Agricole și Silvice, Valeriu Tabără Președintele și Ioan Jelev Vicepreședintele, sunt parteneri deosebiți și gazdele din aceasta toamnă.

Beneficiază de reducerea de 20% la taxa de participare până pe 31 iulie 2024! Respectă banii, pentru că toată lumea te așteaptă la #BucharestFoodSummit, ediția a VII-a, 9-11 octombrie 2024

La #BucharestFoodSummit, ediția a VII-a, 9-11 octombrie 2024, toți participanții pot expune GRATUIT mostre/exemple ale produselor fabricate de companiile pe care le reprezintă, în funcție de ordinea înscrierii și de spațiul disponibil

Sponsori: Smart Home Development (Sponsor Platinum), ComputerLand Romania (Sponsor Gold), Eutron Invest Romania (Sponsor Sustenabilitate), Mirdatod Ibăneşti (Sponsor Degustare), @Artesana, Torockoi - De Colțești (Sponsor Brand & Product Exposure)

Parteneri: Biris Goran SPARL, @Academia De Stiinte Agricole SI Silvice „Gheorghe Ionescu-Sisesti”, Auchan, Universitatea De Stiinte Agronomice Si Medicina Veterinara Bucuresti, ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE DIN BUCURESTI

Parteneri media: Food Biz, Agrostandard News,Lumea Banilor, Revista Economistul, MONEY.ro, #romaniafuncționează, evz.ro, Capital, Infofinanciar Romania @followers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

×